SUP / Boardworks Shubu Great Bear 14'0"

Boardworks Shubu Great Bear 14'0"

990,00 €

Boardworks Shubu Great Bear 14'0” on huippulaadukas, kevyt ja monipuolinen ilmatäytteinen touring-SUP-lauta retkeilyyn, kuntoiluun ja kilpailuun. Shubu Great Bear 14' on kotonaan pitkillä retkillä yhtä hyvin aallokossa ja ulapoillakin. Laudan muoto ja ominaisuudet on suunniteltu painottaen nopeutta ja tukevuutta tyynessä sekä aallokossa. Laudan rakenteena kehittynyt ja luja DFL (Dual Fusion Laminate) Drop Stich -rakenne. Kannessa liukumaton EVA-pinnoite. Varusteena nostokahva, irroitettava FCS II -kisaevä sekä kumiköydet varusteiden kiinnittämistä varten edessä ja takana sekä kuljettamiseen upea Rolling Travel Bag. Great Bear 14'0" sopii parhaiten L-XL -kokoiselle melojalle ja hänen retkivarusteilleen. 

Boardworks Great Bear 14'0" -SUP-laudan hintaan sisältyy korkealuokkainen Boardworks Great Bear -SUP-mela, jossa hiilikuituinen varsi ja kahva sekä ABS-muovilla vahvistettu lasikuituinen vaahtoydin lapa.

Boardworks Shubu Great Bear 14'0” on tilaustuote!

Ominaisuudet:

Pituus 427 cm
Leveys 81.3 cm
Paksuus 15.2 cm
Tilavuus 383 l
Materiaali DFL (Dual Fusion Laminate) Drop Stich

Melojan maksimipainosuositus 
- aloittelijat < 118 kg
- keskitaso < 132 kg
- edistyneet < 145 kg 

"Dual Fusion Laminate (DFL) combines a high density drop-stich core featuring internal fibers coated in liquid PVC with PVC TArpaulin top and bottom layers, and a specialized sidewall material making the layers more durable and resilent than ever before."

Valmistaja Boardworks

Linkki valmistajan sivuille:
- boardworkssurf.com/products/shubu-great-bear

Kiinnostuitko tuotteesta? Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Puh. 010 423 69 00, sale@bearwater.fi