Retkeily / Tarvikkeet / Varpaanlämmittimet

Varpaanlämmittimet

2,90 €
  • Aktivoituu ilman vaikutuksesta, kun myyntipakkaus avataan
  • Toiminta-aika 6 tuntia
  • Keskilämpötila 38°C
  • Yhdessä paketissa kaksi lämmitintä
  • Lämmitintyynyn mitat: 9,5 cm x 7 cm
  •  Hinta: 2,90€ / pari       2kpl 5€

 

Nevercold-varpaanlämmitin pitää jalkasi lämpimänä kaikissa olosuhteissa. Avaa lämmittimen pakkaus, kiinnitä lämmitin siinä olevalla tarralla sukan alapinnalle, ja laita kenkä jalkaan! Voit oleskella kovassakin pakkasessa jopa 6 tuntia ilman varpaiden palelua! 

 

Materiaali

Nevercold- käden- ja varpaanlämmittimet ovat huokoisesta materiaalista valmistettuja pieniä tyynymäisiä pusseja, joiden sisällä on rautajauheen, suolan, vermikuliitin ja selluloosan seosta. Kun pussia ympäröivä myyntipakkaus avataan, seos pääsee reagoimaan ilman kanssa, jolloin alkaa muodostua lämpöä. Reaktio jatkuu itsestään 6-7 tunnin ajan. Lämmön tuottamisen voi keskeyttää siirtämällä pussin hapettomaan paikkaan, esim. ilmatiiviiseen minigrip-pussiin, jolloin lämmittimen käyttöä voi jatkaa myöhemmin.

Käyttötavat

Nevercold-varpaanlämmittimet on tarkoitettu käytettäväksi kengän sisällä. Lämmitintyynyssä on tarrapinta, jonka avulla se pysyy paikallaan sukan ja kengänpohjan välissä. Nevercold-kädenlämmittimiä voi puolestaan käyttää käsineiden sisällä mukavana ja tehokkaana lisälämmön lähteenä aina kun siltä tuntuu. Kädenlämmittimissä ei ole tarttuvaa liimapintaa, joten sen voi sijoittaa hanskan sisälle haluamaansa kohtaan lämmittämään kämmentä tai vaikka sormenpäitä.