Retkeily / Tarvikkeet / Kädenlämmittimet

Kädenlämmittimet

2,50 €
  • Aktivoituu ilman vaikutuksesta, kun myyntipakkaus avataan
  • Toiminta-aika 7 tuntia
  • Keskilämpötila 57°C
  • Yhdessä paketissa kaksi lämmitintä
  • Lämmitintyynyn mitat: 9 cm x 5 cm
  •  Hinta: 2,50€ / pari         2kpl 4,50€

 

Nevercold-kädenlämmitin pitää kätesi ja sormesi lämpiminä kovallakin pakkasella. Avaa lämmittimen pakkaus, sujauta lämmitin käsineen sisään - ja voit nauttia miellyttävästä lämmöstä jopa 7 tunnin ajan! Helppoa, mukavaa ja turvallista! 

 

Materiaali

Nevercold- käden- ja varpaanlämmittimet ovat huokoisesta materiaalista valmistettuja pieniä tyynymäisiä pusseja, joiden sisällä on rautajauheen, suolan, vermikuliitin ja selluloosan seosta. Kun pussia ympäröivä myyntipakkaus avataan, seos pääsee reagoimaan ilman kanssa, jolloin alkaa muodostua lämpöä. Reaktio jatkuu itsestään 6-7 tunnin ajan. Lämmön tuottamisen voi keskeyttää siirtämällä pussin hapettomaan paikkaan, esim. ilmatiiviiseen minigrip-pussiin, jolloin lämmittimen käyttöä voi jatkaa myöhemmin.

Käyttötavat

Nevercold-varpaanlämmittimet on tarkoitettu käytettäväksi kengän sisällä. Lämmitintyynyssä on tarrapinta, jonka avulla se pysyy paikallaan sukan ja kengänpohjan välissä. Nevercold-kädenlämmittimiä voi puolestaan käyttää käsineiden sisällä mukavana ja tehokkaana lisälämmön lähteenä aina kun siltä tuntuu. Kädenlämmittimissä ei ole tarttuvaa liimapintaa, joten sen voi sijoittaa hanskan sisälle haluamaansa kohtaan lämmittämään kämmentä tai vaikka sormenpäitä.