Kanootit / Nova Craft Canoe / Nova Craft Bob Special 15'

Nova Craft Bob Special 15'

2620,00 €

Nova Craft Canoe Bob Special 15' on perinteisen Chestnut Canoe Companyn suunnitteleman mallin mukainen, kevyt, hieman matalalaitaisempi, ketterä ja monipuolinen retkikanootti. Kompaktin kokoinen Bob Special 15' toimii tandemina viikonloppu- tai päiväretkillä, soolona se on loistava valinta pitemmillekin järviretkelle. Vakaa Bob Special 15' on helppo valinta aloitteleville melojille, mutta sen ominaisuudet riittävät eksperteillekin.

Kanootin varustukseen kuuluu vakiona saarnipuiset punos-istuimet, muotoiltu kantolänki ja -kahvat sekä alumiinipartaat. Tilauksesta saatavana myös saarnipuiset partaat.

Bob Special 15' on valmistettu erittäin kestävästä ja kevyestä TuffStuff -materiaalista, jossa laadukkaan vinyyliesterihartsin lujitteena käytetään Innegra- ja basalttikuitua. TuffStuff -materiaalista valmistetut kanootit kestävät raskasta kulutusta ja sopivat hyvin kovaan käyttöön & pitkille ja vaativille melontaretkille. 

Ominaisuudet: 

Pituus 457 cm 
Leveys 88.9 cm 
Korkeus keskellä 35.6 cm, keula/perä 53.5 cm 
Rocker minimaalinen 
Kantavuus 364 kg 
Paino 19.1 kg (Kevlar) - 24.9 kg (TuffStuff Expedition)
Hinta 2620,- (TuffStuff)

Materiaali TuffStuff -komposiitti 
Valmistaja Nova Craft Canoe, Kanada 

Tilauksesta Nova Craft Canoe Bob Special 15' on saatavana myös lasikuitu-, TuffStuff Expedition-, Kevlar- tai hiilikuitu-kevlar (Blue Steel) -rakenteisena.

Linkki valmistajan sivuille:
- http://www.novacraft.com/canoes/bob-special-15/
Nova Craft Canoe TuffStuff Material -esittelyvideo

Kiinnostuitko tuotteesta? Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Puh. 010 423 69 00, sale@bearwater.fi