B & W -liike

Bear & Water on vuonna 1984 perustettu Suomen suurin melontakauppa. Myymälässämme on esillä noin 150 mallia.

Johtavana ideana toiminnassamme on tarjota ihmisille laatutuotteita kohtuuhintaan. Kansainvälinen yhteistyömme on hyvin laajaa: olemme kajakkien ja erilaisten melontavarusteiden valmistuttaja ja maahantuoja. Näin olemme löytäneet parhaat markkinoilla olevat vaihtoehdot,29 vuoden aikana monet edustamistamme kanooteista ovatkin testivoittajia. Bear & Water toimii myös aktiivisesti vientipuolella. Vuonna 2008 muutimme uusiin tiloihin Sipoon Itäsalmeen Helsingin itäpuolelle Espoon Keilarannan myymälämme tultua liian pieneksi.

Olemme Porvoontien vieressä osoitteessa Storörintie 2, Sipoo, vain 11 kilometriä Helsingin Itäkeskuksesta Porvoon suuntaan (tie 170). Ajoaika Itäkeskuksesta on n. 8 minuuttia.

Kehä III:lta ja Porvoon moottoritieltä ajomatkaa kertyy vain muutama kilometri, ja bussit pysähtyvät vieressä. Helsingin keskustasta matkaa on vain 20 km, Porvoosta n. 30 km.

Lahjakortit

Bear & Waterilta voi myös hankkia käteviä, ladattavia lahjakortteja. Lahjakortit ovat voimassa kaksi (2) vuotta ostopäivästä, koko summaa ei tarvitse käyttää samalla kerralla. Toimimme yleisen periaatteen mukaan, emmekä anna rahaa takaisin.

Rahoitus

Rahoituksen hankit verkossa kätevästi haluamallesi tuotteelle ajankohdasta riippumatta. Rahoituspäätöksen toivomallesi summalle sekä takaisinmaksuajalle voit hakea jopa ennen yhteydenottoa myyjääsi.

Hakemuksen pääset täyttämään tällä sivustolla ja hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi voit allekirjoittaa sopimuksen vaivattomasti verkkopankkitunnuksilla. Lopullinen kauppa tehdään myyjäliikkeessä.

Rahoitus on:

  • Kortiton rahoitustuote
  • Ei vakuuksia eikä takaajia
  • Kiinteä korko ja kuukausierä
  • Laskutus kuukausittain tasaerissä
  • Lainasumma 350 € – 6 000 €
  • Luottoaika 18 kk – 60 kk
  • Lainan voi halutessaan maksaa takaisin aikaisemmin
  • Hyväksytty luottopäätös ei vielä edellytä ostamista

Sähköinen rahoitushakemus. Tunnistautumista varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen

Valitse haluamasi ostosumma. Luottopäätöstä hakiessasi on sinun hyvä hakea tarvittavan suurta summaa, jotta rahoitus kattaa koko hankintahinnan. Lopullinen rahoitettava summa on myyjän kaupanteon yhteydessä vahvistama kauppasumma. Ostosummaa napauttamalla siirryt palveluntarjoajan sivustolle. Sivu avautuu uuteen selainikkunaan.

Rahoitettava summa   Kk-erä alkaen   Max. sopimusaika
500 € 24 € 36 kk
1 000 € 40 € 36 kk
1 500 € 39 € 60 kk
2 000 € 50 € 60 kk
2 500 € 61 € 60 kk
3 000 € 71 € 60 kk
3 500 € 82 € 60 kk
4 000 € 93 € 60 kk
4 500 € 103 € 60 kk
5 000 € 114 € 60 kk
5 500 € 124 € 60 kk
6 000 € 135 € 60 kk

Työntekijät

Antti
Antti
Myymäläpäällikkö
Kjell
Kjell
Myynti
Björn
Björn
VD

Tilaus- ja toimitusehdot

Finnboat ry:n verkkokauppaohjeet

Tilaukset:
Voit tilata tuotteita helposti puhelimella tai sähköpostilla.

Tilausten toimitus: Uusille asiakkaille toimitamme tuotteet posti- tai rahtiennakolla, kunnes asiakassuhde on vakiintunut. Hinnaston hintojen lisäksi veloitamme lähetyskulut. Melat ja muut yli metrin pituiset tuotteet toimitamme Matkahuollon tai Postin välityksellä. Kanootit ja kajakit toimitamme Kaukokiidon välityksellä. Reklamaatiot ja palutus asioissa on oltava yhteydessä ensin meihin.

EU-säännökset tuovat verkkokauppaostosten palauttamiskäytäntöihin muutoksia:

Verkkokauppa-asiointiin tulee muutoksia,kun EU:n uudet säännökset astuvat voimaan 13.6.2014. Niin kuluttajien kuin verkkokauppiaidenkin on hyvä tietää säännösten pääkohdat.Suomen lainsäädäntö on taannut kuluttajille oikeuden palauttaa maksutta tuotteita etäkaupassa.Lainmuutoksessa automaattinen kuluttajalle maksuton palautusoikeus poistuu,mutta kauppias voi edelleen halutessaan tarjota asiakkailleen maksuttoman palautusmahdollisuuden.Verkkokaupan onkin entistä tärkeämpää ilmoittaa asiakkaalle miten palautukset tulee tehdä.Postille jätettävien palautusten tulee jatkossa olla valmiiksi maksettuja,joko myyjän ja Postin välisellä lähettäjän asiakaspalautussopimuksella tai kuluttajan maksamalla postimaksulla.

Uusien säännösten myötä asiakkaan on aina ilmoitettava palautuksesta ja kaupan peruutuksesta myyjälle.Pelkkä tavaran noutamatta jättäminen tai palauttaminen eivät enää riitä kaupan peruttamiseksi.Kuluttajan on tehtävä peruutusilmoitus verkkokaupalle 14 päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta ja palautettava tavara 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta(14+14).

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Rahtihinnasto 2016

Bear & Waterin yhteistyökumppanina kajakkien ja kanoottien kotimaan kuljetuksissa toimii Kaukokiito. Kajakit ja kanootit toimitetaan tehdaspakkauksissa (muovipussi), halutessasi ylimääräisen erillispakkauksen (kuplamuovi tai pahvi) mainitse siitä tilauksen yhteydessä. Lisäpakkauksesta veloitamme 20,–.

Kajakkien ja kanoottien rahditus tapahtuu asiakkaan vastuulla.

Alla oleva rahditushinnasto kertoo yhden kajakin/kanootin kuljetushinnan ko. kaupungin Kaukokiidon terminaaliin.

Halutessasi hinnan useammalle kanootille tai kotiinkuljetukselle kysy erillistä kuljetustarjousta.

Kaupunki Yksikkö Kaksikko Avokanootti
Espoo, Helsinki, Vantaa
(kotiinkuljetus)
70,– 82,– 93,–
Forssa, Hämeenlinna, Kouvola, Lahti, Salo, Tampere. 60,– 72,– 85,–
Eura, Jyväskylä, Lappeenranta, Mikkeli, Pori, Rauma, Turku. 69,- 83,- 95,-
Joensuu, Kokkola, Kuopio, Savonlinna, Seinäjoki, Vaasa, Varkaus 81,– 95,– 110,–
Kajaani, Maarianhamina, Oulu, Sastamala, Ylivieska. 91,– 110,– 127,–
Kemi, Kuusamo, Rovaniemi 106,– 128,– 149,–

 

Soitto 010-alkuisiin yrityspuhelinnumeroihin

Bear & Waterin puhelinnumero 010-4236 900 on valtakunnallinen yrityspuhelinnumero, johon soittamisesta operaattori veloittaa seuraavasti:
Lankapuhelimesta soitettaessa 8,21 snt/soitto + 5,9 snt/min
Matkapuhelimesta 8,21 snt/soitto + 16,9 snt/minuutti.
Maksu menee kokonaisuudessaan operaattorille. Voit tarvittaessa soittaa meille myös vanhaan lankanumeroomme 09-455 6066.